in

Το μπλουζάκι που φορούσε στις οικογενειακές διακοπές τού έσωσε τη ζωή

Φανταστείτε να κρέμεται η ζωή σας από μια κλωστή και όλα να εξαρτώνται από μια μεταμόσχευση οργάνου. Τι κάνετε;

Αν είστε ο Robert Leibowitz και έχετε φαντασία, τότε γλιτώνετε τη ζωή σας!

Ο μπαμπάς πέντε παιδιών είχε περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια της ζωής του αναζητώντας ένα νεφρό, μόνο που δεν έβρισκε δότη. Κι έτσι είπε να πάει την οικογένειά του ένα ταξιδάκι στην DisneyLand και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

 

Φόρεσε λοιπόν ένα μπλουζάκι που έκανε ακριβώς αυτό, ζητούσε από τον κόσμο ένα νεφρό. Μιλώντας στο BBC, ο Leibowitz είπε: «Έπρεπε να περιμένω ακόμα και 10 χρόνια για να έχω ένα μόσχευμα», χρόνο που δεν μπορούσε να διαθέσει, καθώς η πάθησή του είχε γίνει απειλητική για τη ζωή του.

Όντας στη χώρα του Μίκι λοιπόν, ο κάτοικος του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης φόρεσε το μπλουζάκι που ενημέρωνε τον κόσμο πως ψάχνει για νεφρό και ένα ζευγάρι του ζήτησε την άδεια να τον βγάλει μια φωτογραφία, την οποία μοιράστηκε στο Facebook. Κάπου 90.000 shares μετά, είχε βρει αυτό που έψαχνε από τον Richie Sully της Ιντιάνα!

 

Ο οποίος πετάχτηκε ως τη Νέα Υόρκη, έκανε όλες τις εξετάσεις και την περασμένη βδομάδα έγινε και η μεταμόσχευση. Ο Leibowitz και ο νέος καλύτερός του φίλος πόζαραν μετά σε μια έξοδό τους, με τον Νεοϋορκέζο να λέει: «Δεν μπορώ να το βάλω σε λέξεις, νιώθω υπέροχα. Ο Richie Sully είναι ο ήρωάς μου».

Και το Facebook φυσικά, που αυτή τη φορά δούλεψε για καλό…

 

Πηγή

Η κακία δεν είναι έμφυτη αλλά παράγεται & διδάσκεται στην παιδική ηλικία.

Πώς νοιώθει ο “νέος μπαμπάς”;