in

Έβγαζαν 25 χρόνια το ίδιο βίντεο τα Χριστούγεννα!

25 Χρόνια Χριστουγέννων!

Εδώ και 25 χρόνια ένας πατέρας συνεχίζει την παράδοση να τραβά βίντεο τα παιδιά του να κατεβαίνουν τις σκάλες τα Χριστούγεννα. Το “έθιμο” ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’80 και μέχρι το 2009 ο πατέρας του Nick Confalone τραβούσε τα 2 παιδιά του να κατεβαίνουν τις σκάλες το πρωινό των Χριστουγέννων.

Για πολλούς το να πετιέσαι από το κρεβάτι και να ορμάς να δεις αν σε επισκέφτηκε ο Άγιος Βασίλης είναι μια πολύτιμη ανάμνηση της παιδικής ηλικίας. Είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν σε ένα βίντεο χωρούν 25 χρόνια της ίδιας παράδοσης!

Το βίντεο που ξεκινά με σκηνές της δεκαετίας του 1980 τελειώνει το 2009, αλλά κοινοποιείται συνέχεια από όταν ανέβηκε στο YouTube το 2010. Που είναι αυτοί τώρα; O Nick Confalone έχει γίνει παραγωγός βίντεο, συγγραφέας και αστέρι του Vine, βιντεοσκοπώντας τη ζωή του και του μικρού γιου του Leo.

Η αδελφή του Tricia παντρεύτηκε εκείνον τον τύπο που εμφανίζεται περίπου το 2007 στο βίντεο και τώρα εργάζεται στον χώρο του Real Estate. Ο πατέρας τους Pat, συνταξιούχος φαρμακοποιός, εξελέγη πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2014.

Ο Nick Confalone κατά καιρούς ποστάρει στιγμιότυπα από τον ίδιο και την αδελφή του, όπως τους βλέπουμε στο βίντεο. Συνεχίζει μάλιστα την παράδοση με τον γιο του Leo! “Η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου έρχονται στο σπίτι μας για τις γιορτές των Χριστουγένναν, οπότε η παράδοση συνεχίζεται!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Για τι τσακώνονται οι νέοι γονείς; Οι 6 πιο συνηθισμένοι λόγοι

Κατοικίδια και μωρά: Μύθοι vs Πραγματικότητα