in

Ένας πατέρας κάνει Photoshop στις φωτογραφίες των τριών κοριτσιών του

Κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες είναι δύσκολο να πούμε ποιος διασκέδαζε περισσότερο, ο πατέρας ή τα τρία κοριτσάκια! Πριν από τρία χρόνια ο John Wilhelm ένιωσε ότι κάτι έλειπε από τη συλλογή του με τις φωτογραφίες. Έχοντας βαρεθεί τις απλές φωτογραφίες, αποφάσισε να βιώσει τη μαγεία της ψηφιακής φωτογραφίας. «Στην αρχή σκέφτηκα ότι θα ήταν αδύνατον να φτάσω σε προχωρημένο επίπεδο. Μου άρεσε όμως πολύ η ιδέα και κατάφερα να κάνω πρόοδο πολύ γρήγορα.», είπε ο ίδιος. «Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο ίντερνετ για να μάθει κανείς μόνος του.»

Ο John ασχολείται με τη φωτογραφία από παιδί, για αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Ο πατέρας του ήταν ο ιδρυτής δύο φωτογραφείων και ο John θυμάται να παίζει στο σκοτεινό θάλαμο με την αδερφή του, όσο ο πατέρας τραβούσε φωτογραφίες.

Ο John έκανε τα δικά του μαγικά στη σοφίτα. Εκεί κατασκευάζει τα φανταστικά σκηνικά με τις τρεις κόρες του. Όπως λέει ο ίδιος, το να φωτογραφίσεις απλά τα παιδιά είναι εύκολο, αν όμως θελήσεις να σου πάρουν μια συγκεκριμένη πόζα, τα πράγματα δυσκολεύουν. Προσπαθεί να τους δώσει έμπνευση με το να τους λέει μια ενδιαφέρουσα ιστορία σχετική με το επερχόμενο σκηνικό της φωτογράφισης. Καμιά φορά, βοηθούν και τα γλυκά!

p1 p2 p3 p4 p5 p6 p7 p8 p9

Γεννήθηκε μέσα στο Super Puma και θα έχει για νονό ολόκληρη μοίρα

Τα λάθη των σύγχρονων γονιών!