in

Αυτός ο μπαμπάς αποφάσισε Φέτος τα Χριστούγεννα να πάει δώρα σε φτωχά παιδάκια

Τα Χριστούγεννα για πολλούς ανθρώπους είναι μια εποχή γεμάτη χαρά, δώρα και ενθουσιασμό.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που και μόνοι θα τα περάσουν και χωρίς χρήματα και κάποιοι ακόμα στους…”

Τα Χριστούγεννα για πολλούς ανθρώπους είναι μια εποχή γεμάτη χαρά, δώρα και ενθουσιασμό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που και μόνοι θα τα περάσουν και χωρίς χρήματα και κάποιοι ακόμα στους δρόμους.

Και το χειρότερο από όλα, είνα ότι πολλά παιδάκια που περιμένουν πως και πως τα Χριστούγεννα για να πάρουν ένα δώρο, οι γονείς τους δεν είναι σε θέση να τους δώσουν όχι iPad ή νέο κινητό, αλλά ούτε κάτι συμβολικό!

Και ένας άνθρωπος αποφάσισε να το λύσει αυτό.

Όσο μπορεί τουλάχιστον.

Ο Jamie Sweaton άκουσε στο ραδιόφωνο ότι περίπου το 27% των παιδιών στο Yorkshire της Αγγλίας ζουν σε συνθήκες φτώχειας και ενδεχομένως αυτά τα Χριστούγεννα να μην πάρουν ούτε ένα μικρό δώρο.

Ο ίδιος είπε στο TheLADbible: «Έχω έναν γιο 4 ετών. Ο μικρός ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σκεπτόμενος τι δώρο θα του πάει ο Άγιος Βασίλης τα Χριστούγεννα! Αυτό λοιπόν, ράγισε την καρδιά μου και αποφάσισα ότι φέτος ήθελα και έπρεπε να κάνω τη διαφορά».

Και τότε ο Jamie αποφάσισε να δράσει.

Ζήτησε από στενούς του φίλους, την οικογένεια του και από τους συναδέλφους του να μαζέψουν όσα περισσότερα παιχνίδια και να του τα πάνε.

Το ποίημα του Καβάφη “Ιθάκη” σε ένα εκπληκτικό κόμικ

Μπαμπάς τυλίχτηκε με συσκευασία δώρου και έκανε την καλύτερη έκπληξη!