in

Η πιο αστεία αντίδραση ενός μπαμπά όταν η κόρη του δεν σταματάει να κλαίει για τον πρώην της

Όλοι έχουμε περάσει περάσει περισσότερες από μία ερωτικές απογοητεύσεις στη ζωή μας. Όμως, η πρώτη είναι εκείνη η οποία τρόπον τινά μας κόστισε κάτι παραπάνω. Έτσι συνέβη και για την Daleynee, μία μαθήτρια από τις ΗΠΑ, όταν χώρισε με το φίλο της. Ωστόσο, η είδηση σε αυτή την «είδηση» που είναι πλέον viral στα social media είναι η αντίδραση του μπαμπά της Daleynee ο οποίος φαίνεται να μη μετρά πολύ τα λόγια του.

Θα τον περιγράφαμε ως έναν υπερβολικά αυθόρμητο τύπο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή; Η Daleynee κλαίει και μιλά στο τηλέφωνο με μία φίλη της όταν λαμβάνει το εξής μήνυμα στο κινητό της από τον αγαπημένο της μπαμπά:

«Daleynee χαμήλωσε σε παρακαλώ τη θλιβερή μουσική σου. Εξακολουθούμε να σε ακούμε να κλαίς…και σκάσε επιτέλους ήταν άσχημος».

Εκείνη απλώς απάντησε ότι δεν κλαίει…

Οι περισσότεροι γέλασαν ενώ άλλοι έχουν εκπλαγεί με το απότομο του πατέρα προς την κόρη του η οποία φαίνεται να μην έχει πάρει με καλό μάτι τον χωρισμό της. Η ίδια μιλώντας στο BuzzFeed εξηγεί πως ο γλυκός μπαμπάς της θέλει να κάνει τους πάντες να γελάνε και πως ποτέ δεν καταφέρνει να μείνει σοβαρός. Η ίδια προσθέτει ότι συχνά η μαμά της χάνει την ψυχραιμία της με τη στάση που διατηρεί εκείνος απέναντι στα πράγματα αλλά για εκείνη ο μπαμπάς της είναι απλώς ξεκαρδιστικός τύπος και αυτό το μήνυμα στο κινητό της το αποδεικνύει.

 

Πηγή

Γονιός η πιο δύσκολη δουλειά

Πώς οι μπαμπάδες που καπνίζουν καταστρέφουν την υγεία των παιδιών τους