in

«Υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι εκεί έξω!» – Μπαμπάς προσφέρεται να κάνει την πιο ευγενική εξυπηρέτηση σε μια άγνωστη μαμά

Όταν μια έγκυος μαμά επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο με το μικρό γιο της, πιθανότατα γνώριζε ότι επρόκειτο να είναι μια δύσκολη πτήση. Αυτό που δεν ήξερε όμως, ήταν ότι θα βρει στήριξη από έναν εντελώς ξένο.

Αντί να γκρινιάξει για το κλάμα του μωρού, όπως πολλοί άλλοι επιβάτες, αυτός σηκώθηκε και βοήθησε! Και η Angela Byrd, μια άλλη επιβάτης της πτήσης, αποτύπωσε την στιγμή σε μια φωτογραφία.

«Στην πτήση μου για Georgia, αυτός ο άντρας, ο οποίος είναι εντελώς ξένος γι’ αυτήν τη γυναίκα, προσφέρθηκε να την βοηθήσει γιατί ήταν έγκυος και μόνη της, και ο γιος της ήταν αναστατωμένος», έγραψε η Byrd στο Facebook.

«Της είπε απλά οτι ήταν και αυτός μπαμπάς. Ήθελε να την βοηθήσει ώστε να μπορέσει εκείνη να ξεκουραστεί. Περπατούσε στον διάδρομο πάνω κάτω, σχεδόν σε ολόκληρη την πτήση από τη Μινεάπολη μέχρι την Ατλάντα, παρηγορώντας το μικρό αγόρι σαν να ήταν δικός του γιος! Έβαλα τα κλάματα… γιατί μου έδειξε οτι ακόμα υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω!»

 

Πηγή

«Μπαμπά είδα στην τηλεόραση δυο που έκαναν αχ και βαχ» – Τι του λέμε τώρα;

«Δεν δίνω κρέας στο παιδί μου γιατί το αγαπώ» – μια εκπαιδευτικός μπαίνει σε σκέψεις