in

Η θρυλική Φρουτοπία ετοιμάζεται να επιστρέψει σε τηλεόραση και κινηματογράφο

Ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς των ’80, θα “ζωντανέψουν” ξανά

Tης Ανθής Κουτσουμπού

Να “ζωντανέψει” ξανά και μάλιστα σε διπλό ταμπλό, ετοιμάζεται η μεγαλύτερη ελληνική σειρά κόμικ της δεκαετίας του 1980, η Φρουτοπία, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ως τηλεοπτική σειρά, με μαριονέτες κουκλοθεάτρου να “ενσαρκώνουν” τους ρόλους.

Μιλώντας την Κυριακή στην εκπομπή Σπίτι μου, Σπιτάκι μου” του Alpha, ο Φαίδων Σοφιανός, παραγωγός μεταξύ άλλων της τηλεοπτικής Φρουτοπίας, αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο στις οθόνες μας και όχι μόνο, αφού υπάρχουν σκέψεις αυτή να κάνει και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

“Ένα από τα θέματα που ετοιμάζουμε αυτή την εποχή είναι το ενδεχόμενο ο Πίκος, ή ο μικρός του ανιψιός, να επιστρέψει στη Φρουτοπία του 2017, που υπάρχει ένα τελείως διαφορετικό πλαίσιο. Είναι ένα φιλόδοξο πρότζεκτ γιατί θα πήγαινε και για κινηματογράφο και για τηλεόραση”, δήλωσε ο κ. Σοφιανός.

Η Φρουτοπία ως κόμικ δημιουργήθηκε το 1983 από τον συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ευγένιο Τριβιζά και τον σκιτσογράφο Νίκο Μαρουλάκη. Η μεταφορά της στην τηλεόραση, από την ΕΡΤ, έγινε το 1985 από την οικογένεια Σοφιανού ενώ το τέλος της δεν το είδαμε ποτέ λόγω περικοπών.

Πηγή

Μαθήματα αστρονομίας εξ αποστάσεως για μαθητές

Ανοιχτά σχολεία ως τις 8 το βράδυ- ή όταν ο χρόνος με την οικογένεια πάει περίπατο