in

Πατέρας αγκαλιάζει τον οδηγό που σκότωσε τον 9χρονο γιο του

Ημέρες γιορτών στην Αυστραλία όπως σε πολλά μέρη στον κόσμο, και κάποιες σκηνές γίνονται παγκοσμίως γνωστές και συγκινούν.

Ένας πατέρας που ο εννιάχρονος γιος του σκοτώθηκε στον δρόμο, σε φωτογραφίες να αγκαλιάζει τον άνδρα που φαίρεται να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του αγοριού του στην άσφαλτο.

Ο 9χρονος πιτσιρικάς με το όνομα Τζόσια σύμφωνα με το ABC άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν με βαριά τραύματα, έπειτα από αυτοκινητιστικό που συνέβη την περασμένη Κυριακή.

Το αμάξι του 24χρονου Άντραν Μουρέι χτύπησε τον Τζόσια με υπερβολική ταχύτητα.

Το βράδυ πριν παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 24χρονος προσκλήθηκε από τον πατέρα του παιδιού, που είναι ιερέας, να παραστεί στον εσπερινό.

“Ο οδηγός είδε τον πατέρα του παιδιού και κυριολεκτικά κατέρρευσε στην αγκαλιά του” ανέφερε άνδρας που βρέθηκε στη λειτουργία την Τετάρτη. “Σε όλους μας αρέσει να φιλοσοφούμε τα πράγματα, όμως τα αντιμετωπίζει στην πραγματικότητα, είναι μια πολύ έντονη διαδικασία που την καθιστά αληθινή πρόκληση” σημειώνει ιερέας από το στενό φιλικό περιβάλλον του πατέρα. “Υπήρξε χωρίς αμφιβολία μια δοκιμασία για όσα διακηρύττουμε και πιστεύουμε” συμπλήρωσε με την ιδιότητα του ιερέα.

Οι παρακάτω εικόνες έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο προκαλώντας συγκίνηση


Πηγή

Τα παιδικά video στο YouTube δεν είναι πάντα τόσο αθώα: Τι να προσέχετε

Πόσο σημαντικά είναι τα κατοικίδια στη ζωή των παιδιών